Ο Σταθμός

Ο antenna star  είναι μουσικός και ενημερωτικός σταθμός με έδρα το Αγρίνιο. Το μουσικό πρόγραμμα που μεταδίδεται καθημερινά είναι επιλογές από την Ελληνική δισκογραφία των τελευταίων 35 χρόνων.
Το ενημερωτικό agriniowebradio εκπέμπει καθημερινά στον ANTENNA STAR 103,5 fm από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Με αξιόπιστη και πλήρη ενημέρωση για όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Με σχόλιο και χιούμορ, με κύρος και ουσία. Με αμεσότητα και ακρίβεια. Με εμπειρία και φρεσκάδα…
Η ενημέρωση ξεκινά στις 08:00 το πρωί “Χωρίς παράσιτα” με τον Παναγιώτη Τσακανίκα. Στις 10 π.μ. η Μαρίνα Ζαρκαβέλη λέει «Διαδώστε» ρίχνοντας μια φρέσκια ματιά στο τοπικό ραδιόφωνο.
Στις 11 π.μ. “Ξανά στα βάσανα” με τον μοναδικό τρόπο του Γιάννη Συμψηρή.
Στο antenna star φιλοξενούνται και δυο ξεχωριστές μουσικές παραγωγές:
– Ο Βασίλης Τραπέτσας λέει “Όλα είναι μουσική” κάθε Δευτέρα από τις 10 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.
– Ο Γεράσιμος Πριόβολος με την εκπομπή του “Handmade” κάθε Τετάρτη επίσης από τις 10 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.
Παράλληλα   στη διεύθυνση  www.antenna-star.gr  μπορείτε να ενημερώνεστε  σε τοπικά ,περιφερειακά και αγροτικά νέα σε συνεργασία με το agriniopress.gr
Η εμβέλεια του ραδιοφώνου στη νέα συχνότητα στους 103,5 mhz  καλύπτει περίπου το 80% της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δηλαδή τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας Αχαίας και Ηλείας.Ακόμη τους Νομούς Ευρυτανίας , Πρεβέζης ,Λευκάδας και αρκετές περιοχές των Ιόνιων Νήσων.

Comments are closed.

Back to Top ↑